Kinderboerderij de Pittelstee

FEESTDAG op 1 Oktober

Op zaterdag 1 Oktober houden wij onze jaarlijkse feestdag ivm Dierendag op de Kinderboerderij van 10.00 tot 15.30 uur. Op deze dag zijn er tal van dingen te doen zoals Ezeltjeprik ook komt er een springkussen kan je een (nep)koe melken en je kan je laten schminken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een konijntje te aaien of een geitje te knuffelen. Ook zijn er lekkere dingen te koop maar de popcorn en ranja zijn gratis.

Tot ziens op onze FeestdagKlussendag op 21 Mei

Op zaterdag 21 mei 2016 van 09.00 tot 16.00 uur willen wij een klussendag organiseren bij ons op de kinderboerderij en vragen hierbij uw hulp om samen met ons op deze dag diverse klussen te gaan doen o.a. verfen/beitsen van hokken, opruimen, schoonmaken, aanbrengen van omheining, snoeien van bomen, stukje straten en diverse andere klusjes. Voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Wilt u ons hierbij helpen geeft u zich dan op via info@pittelstee.nl en geef even aan wat u graag zou willen doen

Eierenzoeken

Op dinsdag 22 maart 2016 komen de groepen 1 en 2 van CBS de Lichtbaak bij ons op de Kinderboerderij eieren zoeken

Activiteiten

3 oktober 2015: Dierendag/speldag van 10.00 tot 15.30. Er kan een koe gemolken worden; er is een springkussen; je kunt je laten schminken; je mag konijnen aaien en nog veel meer.