Kinderboerderij de Pittelstee

Vrijwilligers

De Pittelstee werkt uitsluitend met vrijwilligers.


DRINGENDE OPROEP:

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers.

Dus heeft u een ochtend of middag in de maand vrij en vindt u het leuk om met dieren te werken geef u dan op want zonder vrijwilligers kunnen wij niet bestaan.

Voor de vrijwilliger zijn er veel taken. Voeren en verzorgen van de dieren; schoonmaken van de stallen en hokken; schoonmaken van het terrein.

Om vrijwilliger te worden moet je minimaal 18 jaar zijn en zelfstandig kunnen werken. Dit laatste hoeft niet perse. Als je aangeeft dat je niet alleen kunt werken, dan houden wij daar met de planning rekening mee zodat je met een ander mee kunt draaien. Een aantal van onze vrijwilligers doet een aantal diensten per maand. Dus niet alle weekeinden.

Wij verwachten van jou wel doorzettingsvermogen. Er moet niet alleen bij mooi weer gevoerd worden, maar ook als het regent, koud is en soms wel 20˚ vriest.

Kinderen mogen ook meehelpen met het voeren. Je kunt je dan melden bij de vrijwilliger van dienst. De vrijwilliger van dienst bepaalt dan wat jij mag doen. Als er teveel kinderen zijn, mag hij jou ook vragen om een andere keer terug te komen.

Om je op te geven als vrijwilliger of voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: vrijwilliger@pittelstee.nl